World of Mundus
 

Hallo, ik ben Mundus.

Geboren in 1975 in Breda, getogen in Raamsdonksveer (oep 't Sandoel), en via het gezellige Geertruidenberg terechtgekomen in het kleine dorpje Hank. Opgegroeid in de Biesbosch en gestudeerd in Tilburg aan de Hogeschool voor de Journalistiek. Je ziet: een echte Brabander.

Een creatieve Brabander, wel te verstaan. Ik werk sinds 2001 als communicatieadviseur, grafisch vormgever en tekstschrijver. Heb veel geleerd op gebied van ontwerp, huisstijl, campagnes, evenementenorganisatie en advisering. Een creatieve duizendpoot dus, maar dan wel eentje die kaas heeft gegeten van doelgericht en effectief communiceren. Dat doe ik sinds kort onder de naam World of Mundus

Maar in de World of Mundus kom je nog véél meer tegen. Naast creatieve communicatie, grafisch ontwerp en tekstschrijven bestaat mijn wereld uit een vrouw en twee kinderen waar ik elke dag van wil genieten. En er zijn nog twee andere dingen waar ik enthousiast van word: hardlopen en verhalen schrijven.

Kijk gerust rond in mijn wereld. Als je me iets wil vragen of als ik iets voor je kan doen, laat het me weten. Op de contactpagina staan mijn gegevens. Tot ziens!

Mundus